Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Om mig

Annika Vallgren heter jag. Jag arbetar som webbesigner på Hjälp med hemsidan till vardags. Men jag tycker det är kul att hitta gamla husmorstips och nya life hacks och se vad som egentligen funkar.

Jag tycker att det ofta saknas information på internet om saker jag letar efter när det gäller saker man ska fixa hemma, hur man tar bort olika typer av fläckar, städar, tvättar och hur man tar hand om sina växter på bästa sätt.

Något som jag själv börjat fundera mycket över är alla kemikalier vi utsätter oss för till exempel när vi städar där hemma. Så jag försöker i första hand att skriva om husmorstips som både är miljövänliga och där man använder så lite starka medel som det bara går. Det var där det här med husmorstipsen kom in. Det finns ju kunskaper hos den äldre generationen som vi behöver ta till vara. Inte så att vi behöver krusa banden till örngotten för att det ska se fint ut i linneskåpet. Jag tänker att på farmors/mormors tid fanns det ju inte så super-duper rengöringsmedel som finns idag, utan man fick med enkla medel försöka få rent ändå. Kanske finns det något för oss att lära där? Kanske går det både att hålla rent och tvätta kläder utan så mycket kemikalier?

Det var så jag bestämde mig för att göra en hemsida med all den informationen jag själv saknat.

Förutom att skriva om husmorstips skriver jag även på Nice Gifts Now, och Bra Presenter där jag skriver om t.ex. bröllopsdagar, Hello Kitty aesthetic presenter, Upplevelsepresenter, morsdag presenter, doppresenter osv.

Rulla till toppen