Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Användarvillkor

Välkommen till min webbplats, husmorstipset.se. När du använder den här sidan, betyder det att du går med på vissa regler – dessa användarvillkor. Om du inte håller med om dem, är det bäst att du inte använder webbplatsen.

Allt du ser här – texter, bilder, videoklipp och annat – är framförallt tänkt att informera. Kom ihåg att innehållet kan ändras eller försvinna när som helst.

Om du skickar in något till mig, oavsett om det är kommentarer, idéer eller bilder, innebär det att du låter mig använda ditt material hur jag vill. Det är viktigt att det du bidrar med inte bryter mot någons rättigheter och inte är olämpligt på något sätt.

Det material du ser här är skyddat av upphovsrätten – det är mitt eller tillhör någon jag har avtal med. Det betyder att du inte får kopiera eller sprida det utan tillåtelse.

Jag kan inte lova att allt fungerar perfekt hela tiden eller att informationen alltid är spot-on. Husmorstipset.se finns tillgänglig ”som den är”, och jag står inte ansvarig för eventuella problem som kan uppstå när du använder sidan.

Ibland länkar jag till andra sidor, men jag har ingen kontroll över dem och är inte ansvarig för vad de innehåller. Det är en god idé att läsa deras regler och integritetspolicy.

Dessa användarvillkor kan ändras. Om de gör det, uppdaterar jag informationen här, och om du fortsätter att använda husmorstipset.se efter det, innebär det att du accepterar de nya villkoren.

Har du frågor eller något du vill säga om dessa villkor? Skriv till mig på info@husmorstipset.se.

Tack för att du är här och för att du följer reglerna.

Rulla till toppen